• petak, 19. april 2024.
“Mitros” startuje 17. aprila
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

“Mitros” startuje 17. aprila

18. mart 2016. godine

Sremska Mitrovica – Do kraja meseca, građevinski radovi na uređenju “Mitrosa” biće završeni, a svečano otvaranje obnovljenog mitrovačkog giganta biće upriličeno 17. aprila kada će i zvanično početi sa radom.

– Već sa prvim danom aprila novi “Mitros” otvoriće širom svoja vrata za sve Mitrovčane i ja ovom prilikom pozivam naše sugrađane, a posebno stočare i svinjare da dođu  i do svečanog otvaranja obiđu nove pogone i uvere se da je sve ono o čemu smo govorili istina, baš kao što je istina i to da će krenuti i radovi na izgradnji novog puta kroz Laćarak. Krajem sledeće nedelje očekujemo da će izvođači radova izaći na teren i da će se sa radovima početi, kako bi sve okončali što pre, rekao je gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: