• utorak, 16. april 2024.
Koncert „Najbolji za najbolje“
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Koncert „Najbolji za najbolje“

25. mart 2016. godine

Sremska Mitrovica – Rotaract club Sremska Mitrovica u saradnji sa Muzičkom školom „Petar Krančević“ iz Sremske Mitrovice organizuje koncert pod nazivom „Najbolji za najbolje“. Koncert će se održati u petak 25. marta 2016. godine, sa početkom u 20 časova u svečanoj sali Pedagoške Akademije. Publici će se na koncertu, između ostalih, predstaviti muzičari sa odseka gitare, tambure, flaute, klavira, violine, kao i hor Muzičke škole.

– Ovim koncertom mladi i perspektivni mzičari iz škole „Petar Krančević“ žele skrenuti pažnju javnosti na značaj podrške najuspešnijima, koju na ovaj način i sami pružaju svojim kolegama iz drugih oblasti – istakla je u ime Rotaract club-a Ivana Mirosavljević.

Sav prihod od koncerta biće iskorišćen za finansijsku i materijalu podršku Mitrovačkim učenicima koji ostavruju značajne rezultate na takmičenjima u oblasti nauke i sporta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: