• četvrtak, 18. april 2024.
Irižani na svečanosti u rezidenciji turskog ambasadora
Vesti
0 Komentara

Irižani na svečanosti u rezidenciji turskog ambasadora

24. april 2014. godine
Irižani darovali ambasadora Bozaja

Irižani darovali ambasadora Bozaja

Beograd – Povodom Dana deteta, 23. aprila, u rezidenciji Ambasade Turske u Beogradu organizovan je prijem za decu turskih državljana koji žive u glavnom srpskom gradu, odnosno za decu predstavnika diplomatskog kora, kao i za decu prijatelja Turske. Ovom prilikom priređena je i mala izložba crteža i pisama mališana iz Srbije upućenih deci iz Turske, a okupljene su pesmom i igrom zabavili i iriški mališani, učesnici projekta „Srbija u ritmu Evrope“.

Domaćin deci pored ambasadora Mehmeta Kemala Bozaja i njegove supruge Azre, bila i njihova jedanaestogodišnja ćerka Lara koja je otvorila manifestaciju, obraćajući se na turskom i srpskom jeziku.

Na kraju svečanosti, predstavnicima turske diplomatije u Srbiji darivani su i pokloni, a predsednik iriškog parlamenta Miroslav Ivanović poklonio je ambasadoru Bozaju vino i umetničku sliku, uručivši mu tom prilikom i pozivno pismo, na šta je ambasador odgovorio da će sa zadovoljstvom posetiti Irig.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: