• nedelja, 16. jun 2024.
Krađom kablova zastavili vozove
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Krađom kablova zastavili vozove

23. april 2013. godine

Sremska Mitrovica  – Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa, oštećenje i uništenje javnih uređaja i ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom, u akciji sremskomitrovačke policije uhapšeni su M. M. (22) iz Novog Sada, N. S. (23) i M. N. (19) iz Nove Pazove.

Osumnjičeni se terete da su sekirom i testerom  odsekli 160 metara signalnih kablova sa železničke pruge Beograd – Novi Sad, čime su izazvali zastoj međunarodnog  železničkog saobraćaja i prekid komunikacije i naneli materijalnu štetu u iznosu od preko 400.000 dinara. Namera im je bila da kablove koji su izrađeni od bakra, prodaju otpadu sekundarnih sirovina.

Nakon policijskog zadržavanja, osumnjičeni su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji ih je, nakon saslušanja, pustio da se brane sa slobode.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: