• četvrtak, 25. april 2024.
Osumnjičeni za iznudu
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Osumnjičeni za iznudu

14. mart 2012. godine

Sremska Mitrovica – Zbog osnovane sumnje da su izvršili  dva krivična dela iznude i jednu iznudu u pokušaju, sremskomitrovačka policija je uhapsila Aleksandra R. (32) i Čedomira J. (25) iz Rume.

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštilila je da su Aleksandar R. i Čedomir J. osumnjičeni da su, batinama i pretnjama, od dvojice sugrađana iznudili izvesne sume novca. Aleksandar R. uhapšen je u trenutku preuzimanja novca od treće oštećene osobe.

Nakon policijskog zadržavanja, dvojica uhapšenih su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici koji im je odredio pritvor do mesec dana.

Policija nije saopštila više detalja o izvršenim iznudama, ali je pozvala građane koji su na sličan način oštećeni da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefonski broj 92.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: