• četvrtak, 25. april 2024.
Vo­da usko­ro sti­že u se­lo
Šid
0 Komentara

Vo­da usko­ro sti­že u se­lo

29. novembar 2011. godine

Di­rek­tor JKP „Vo­do­vod“ Šid Mi­la­din Pi­nić

Ilinci – Ra­do­vi na iz­grad­nji ce­vo­vo­da Va­ši­ca – Ilin­ci, ko­ji su za­po­če­li u če­tvr­tak 3. no­vem­bra, zbog uru­ša­va­nja se­o­skog bu­na­ra i ko­jim će se po­ve­za­ti se­o­ski vo­do­vod na grad­ski, ovih da­na se pri­vo­de kra­ju. Ka­ko bi me­šta­ni u što kra­ćem vre­men­skom pe­ri­o­du do­bi­li vo­du, bez ko­je su već me­sec da­na, ra­di­lo se i vi­ken­dom. Teh­nič­kom i pi­ja­ćom vo­dom se­lo se još uvek snab­de­va iz ci­ster­ni, ko­je je obez­be­di­la lo­kal­na sa­mo­u­pra­va.
Do kra­ja pro­te­kle ne­de­lje pro­ko­pa­no je 2.300 me­ta­ra ce­vo­vo­da. Ovih da­na oče­ku­je se pro­ko­pa­va­nje svih 4.420 me­ta­ra, dok je za po­sta­vlja­nje  ce­vi po­treb­no ne­što vi­še vre­me­na.

Ko­pa­nje ce­vo­vo­da u Ilin­ci­ma

Ka­ko je re­kao di­rek­tor JKP „Vo­do­vod“ Šid Mi­la­din Pi­nić, di­na­mi­ka ra­do­va je vi­še ne­go za­do­vo­lja­va­ju­ća, uzi­ma­ju­ći u ob­zir vre­men­ske uslo­ve.
– Rad­ni­ci šid­skog „Vo­do­vo­da“ da­ju sve od se­be ka­ko bi str­plji­vi Ilin­ča­ni ko­nač­no do­bi­li vo­du. Ra­di­li smo i za vi­kend i na­da­mo se da će nas vre­men­ski uslo­vi po­slu­ži­ti ka­ko bi se ovaj, ve­o­ma te­žak i mu­ko­tr­pan po­sao pri­veo kra­ju pre na­ve­de­nog vre­men­skog ro­ka za­vr­šet­ka ra­do­va – re­kao je Mi­la­din Pi­nić, di­rek­tor „Vo­do­vo­da“.

S. M.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: