• sreda, 24. april 2024.
Tribina DSS
Vesti
1 Komentar

Tribina DSS

24. novembar 2011. godine

Inđija – “Aktuelna politička situacija u zemlji” naslov je tribine večeras održane u Inđiji koju su organizovali Opštinski i Okružni odbor DSS. Pored predsednika Opštinskog odbora DSS Srpka Medenice na tribini su govorili visoki funkcioneri ove stranke dr Sanda Rašković Ivić i Milica Radović. Pričalo se o tome zašto Srbija srlja ka dobijanju statusa, o /ne/važnosti 9. decembra, o raskolu unutar vladajuće koalicije ali i o zloupotrebi lika i dela dr Jovana Raškovića od strane osnivača SDS Branislava Švonje koga su tužile ćerka i supruga pokojnog dr Jovana Raškovića.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Tribina DSS”

  1. djoko kaže:

    Svaka cast za Indjijsku Dss,gosce su im pun pogodak,mogu samo da zale oni koji nisu bili.Iskreno se nadam da ce na vlast,da imamo i mi malo,postenu a sposobnu vlast!

Ostavi komentar

%d bloggers like this: