• četvrtak, 18. jul 2024.
Mihajla ćemo u podrum!
Komšija piše
0 Komentara

Mihajla ćemo u podrum!

14. jun 2024. godine

Molim sve koji dolaze da je vide da nikakve primedbe, savete ne iznose i ne daju. Na pitanje “Kakve su mi obrve?” odgovara se “Odlične, lepše nismo videli” i sve tako. Naravno ni preterano oduševljenje nije poželjno jer može izazvati sumnju kod nje

Piše: Boris Miljković

U sredu matura moje ćerke. Kao otac se radujem, a kao živo biće se plašim. Pred nama su par teških dana. Inače spremna je komplet, ali opet može da se desi da nešto ne valja.

Molim sve koji dolaze da je vide da nikakve primedbe, savete ne iznose i ne daju. Na pitanje “Kakve su mi obrve?” odgovara se “Odlične, lepše nismo videli” i sve tako. Naravno ni preterano oduševljenje nije poželjno jer može izazvati sumnju kod nje.

Mihajla ćemo u sredu ujutru zatvoriti u podrum da ne zeza sestru i izazove incident. Mi ostali ukućani uz pomoć lekova bićemo pribrani i nadamo se najboljem. Kupatilo možemo da zaboravimo taj dan. Psihički smo trenutno stabilni i nadam se da ćemo izdržati ove dane koji su pred nama.
Kada se rodila pomislio sam: “Borise, devojčice su mnogo bolje, nežnije, osećajnije i bolje da imaš ćerku”. Posle sam shvatio da su devojčice toliko komplikovane i da za njih treba imati strpljenja koliko nikad ni za šta imao nisam.

Danicu i Mitru moramo “dezinfikovati” od čokolade i ostalih supstanci sa ruku, majica itd. Ako treba držaćemo ih u rukama. Samo da joj ne prilaze. Put od izlaska iz kuće do kola mora biti dobro obezbeđen. Kerovi i mačke isto u podrum. Vole je, pa ne daj Bože da je neki saplete. Mada mislim da je sigurnije doterati kola do ulaznih vrata kuće.

Tati ću reći da ništa ne pita. Jer zaj***će nešto sto posto! Rekao sam ukućanima: “Izdržaćemo mi ovo, pa makar vukli za nama stalak za infuziju”…

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: