• četvrtak, 18. jul 2024.
Crveni krst uručio zahvalnice za saradnju
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Crveni krst uručio zahvalnice za saradnju

26. jun 2024. godine

Crveni krst Beočin priredio je sinoć svečanu godišnju večeru za volontere, prijatelje i saradnike na kojoj su dodeljene zahvalnice pojedincima i partnerima za uspešnu saradnju i doprinos radu ove opštinske organizacije.

Sekretar Crvenog krsta Dragan Branković istakao je da je ovaj događaj priređen u čast svih volontera, saradnika i prijatelja bez kojih Crveni krst ne bi mogao da ispunjava svoju trajnu misiju humanosti.

Za izuzetan doprinos radu Crvenog krsta, zahvalnice su uručene volonterki Ljubi Drinić, medicinskoj sestri Nadici Genovski, Sportskom centru “Beočin”, Osnovnoj školi “Jovan Grčić Milenko” i Opštini Beočin, kao najvećem pokrovitelju humanitarnih programa i društvenih kampanja koje Crveni krst aktivno sprovodi.

U ime opštine Beočin, zahvalnicu je primila predsenica opštine Biljana Janković koja je istakla da su ovakvi događaji lepa praksa, gest ali i prilika da se iskaže zahvalnost onima koji uvek ispred svega stavljaju humanost i svojim primerom pokazuju da jedna zajednica može mnogo, kada je usmerena ka dobrim ciljevima i delima.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: