• petak, 14. jun 2024.
Četiri godine škole fudbala rumskog Slovena
Sport | Ruma
0 Komentara

Četiri godine škole fudbala rumskog Slovena

4. jun 2024. godine

Gradski fudbalski klub Sloven Ruma obeležio je četiri godine rada škole fudbala. Više od stotinu polaznika škole fudbala zajedno sa starijim fudbalerima proslavilo je i četiri godine rada i jednu od najuspešnijih seozna u istoriji kluba. Kako su rekli u upravi kluba, koji broji oko 300 fudbalera u svim kategorijama, nazire se ulazak u Prvu ligu Srbije.

Predsednik GFK Sloven Milorad Batalo je podsetio da je rumski klub, korak po korak, posle više godina loših rezultata, strpljivo gradio nove staze uspeha, a da je osnivanjem škole fudbala postavljen pravi temelj da Sloven izraste u profesionalni klub.

-Veoma smo ponosni na našu školu fudbala, svake sedmice se naša fudbalska porodica uvećava, uvek u klub dođe neko novo dete. Veoma nam je važno usavršavanje naših trenera koji rade sa decom, oni se stalno edukuju, zaista činimo sve da izrastemo u ozbiljan, profesionalan klub – istakao je Batalo.

Kako se navodi, zvanična potvrda plasmana u Prvu ligu Srbije trebalo bi da bude doneta u narednom periodu, a klub je sa Opštinom Ruma već započeo razgovore o unapređenju fudbalske infrastrukture.

S.B.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: