• nedelja, 19. maj 2024.
Katarina Tomić najbolja u Vojvodini
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Katarina Tomić najbolja u Vojvodini

9. april 2024. godine

U tehničkoj organizaciji Džudo kluba Omladinac u Stepanovićevu je održan šampionat Vojvodine za juniore i starije poletarce na kome je Sirmium iz Sremske Mitrovice nastupio u obe konkurencije i osvojio dve medalje.

Kod starijih poletaraca najviše uspeha imala je Milana Vidović koja je u kategoriji do 28kg osvojila bronzanu medalju, dok je kod juniorki Katarina Tomić ubedljivo osvojila prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji do 48kg.

-Katarina je ovogodišnji seniorski vicešampion Srbije, što je njen i najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri. Pokušala je odlaskom u višu kategoriju da pravi dobre rezultate, međutim i sama se uverila da joj ta ne odgovara. Uz pravilnu i kontrolisanu ishranu kako bi održavala kilažu, može da postiže fantastične rezultate – navode iz mitrovačkog kluba.

Poverenje sudijske organizacije dobili su dvojica nacionalnih sudija iz Džudo kluba Sirmium Nikola Zeljković i Borislav Matić, koji su odlično delili pravdu na šampionatu Vojvodine.

Uz učešće 300 takmičara iz 31 kluba na Prvenstvu Vojvodine borbe su se odvijale na četiri borilišta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: