• sreda, 17. april 2024.
Vesna Radanov iz Kupinova među 20 najuspešnijih žena
Vesti
0 Komentara

Vesna Radanov iz Kupinova među 20 najuspešnijih žena

11. mart 2024. godine

Pored prošlogodišnje nagrade nacionalnog nagradnog konkursa “100 uspešnih poslovnih žena” iz ruralnih i negradskih sredina, predsednica Udruženja žena “Majka Angelina” Vesna Radanov iz Kupinova primila je još jednu nagradu koja za cilj ima veću podršku ženskom preduzetništvu i ekonomskom osnaživanju i afirmaciji žena u biznisu.

Unija zanatlija i preduzetnika uručila je 20 nagrada među kojima i Vesni Radanov, koja je tom prilikom izjavila da joj je posebna čast i zadovoljstvo predstavljati svoju opštinu na ovakvim događajima. Pored redovnih aktivnosti u udruženju žena, Vesna Radanov se bavi vezom i šije peškire za krštenja i svatove, slavske peškire i narodne nošnje.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: