• sreda, 17. april 2024.
Streličari obeležili drugu godišnjicu
Sport
0 Komentara

Streličari obeležili drugu godišnjicu

4. mart 2024. godine

Streličarsko udruženje “Instinktivac” iz Šimanovaca obeležilo je dve godine postojanja i rada, 25. februara, organizovanjem 3D streličarskog turnira na terenu u Prhovu.

Turnir je okupio 81 učesnika, uključujući 25 dece, koji su se takmičili u različitim stilovima i kategorijama na stazi dužine dva i po kilometra, specijalno prilagođenoj po HDH-IAA pravilima Međunarodne streličarske asocijacije.

-Udruženje je imalo čast da ugosti takmičare iz 15 različitih klubova i udruženja iz cele Srbije, kao i goste iz Streličarskog kluba “Stupava” iz Slovačke, što je događaju dalo međunarodnu dimenziju. Posvetili smo veliku pažnju ne samo kvalitetu takmičenja, već i ulozi dobrog domaćina, što je rezultiralo visokim stepenom zadovoljstva među učesnicima. Naravno, događaj nije prošao bez dodele medalja našim izuzetnim takmičarima, koji su pokazali veštinu i preciznost – reka je preodsednik SU “Instinktivac” Marko Ignjatović.

Ignjatović se zahvalio svim učesnicima, gostima i sponzorima koji su doprineli uspehu ovog događaja, među kojima je bio i Sportski savez “Razvoj sportova”, i poručio da Instinktivac ostaje posvećen promociji streličarstva kao sporta i okupljanju streličarskih entuzijasta.

Ove godine SU “Instinktivac” će biti organizator finala Kupa Srbije i šeste etape Centralnoevropskog kupa.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: