• sreda, 17. april 2024.
Kažnjeni nesavesni vozači
Društvo | Hronika | Irig | Sremska Mitrovica | Stara Pazova | Vesti
0 Komentara

Kažnjeni nesavesni vozači

29. mart 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, petoricu pod dejstvom narkotika i dvojicu bez vozačke dozvole.

Patrola u Irigu zaustavila je četrdesettrogodišnjaka koji je vozio „ford“ sa 2,19 promila alkohola u organizmu, u Staroj Pazovi pedesetčetvorogodišnjeg vozača „fijata“ sa 1,94 promila alkohola, a u Šidu četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ sa 1,91 promila alkohola.

Na području Sremske Mitrovice, dvadesetosmogodišnjak je vozeći „pasat“ sa 2,14 promila alkohola u organizmu, sleteo sa kolovoza i udario u parkirani automobil. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, lakše je povređen putnik u „pasatu“, a protiv vozača podneta je krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja, nadležnom tužilaštvu.Policija u Staroj Pazovi zatekla je dvadesetsedmogodišnjeg vozača „fijata“ pod uticajem kanabisa i dvadesetosmogodišnjaka koji je vozio „golf“ pod dejstvom amfetamina, a u Šidu dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ pozitivnog na kanabis.

Prilikom kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, otkriveni su tridesetčetvorogodišnji vozač „opela“ pod uticajem amfetamina i kanabisa i dvadesetšestogodišnjak koji je upravljao „pasatom“ pozitivan na amfetamin.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave.Saobraćajna policija zatekla je u Rumi četrdesetsedmogodišnjeg vozača kamiona a u Sremskoj Mitrovici tridesetdvogodišnjaka koji je vozio „bmv“, obojicu bez položenog vozačkog ispita i protiv njih podnela prekršajne prijave.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: