• sreda, 21. februar 2024.
Prve kazne za bacanje otpada na divlje deponije u Inđiji
Inđija
0 Komentara

Prve kazne za bacanje otpada na divlje deponije u Inđiji

25. decembar 2023. godine

Prvu udari po džepu pojedinaca koji nesavesno odlažu otpad počeli su u inđijskoj opštini. Od ukupno šezdeset prijava do sada je donesena, ili procesuirana polovina rešenja o kažnjavanju građana koji neodgovornim ponašanjem doprinose stvaranju divljih deponija u Opštini Inđija.

Кamere postavljene na kritičnim mestima u inđijskoj opštini omogućile su da se ti građani identifikuju, i adekvatno kazne, a saradnjom Javnog komunlanog preduzeća „Кomunalac“ i opštinskog Odeljenja za inspekcijske poslove do sada je poslato oko trideset rešenja o kažnjavanju.

Najkratičnije tačke u inđijskoj opštini su obodi vikend zona, kao što su lokacije Putareva kuća, Кrčedinski breg, i ulaz u Slankamenačke vinograde. Nadležna opštinska inspekcija ima mogućnost da izda prekršajni nalog sa kaznom od 25 hiljada dinara za fizičko lice, 75 za preduzetnika, dok je kazna za pravno lice 150 hiljada dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: