• sreda, 29. novembar 2023.
Novi instrumenti i oprema za mitrovačku muzičku školu
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Novi instrumenti i oprema za mitrovačku muzičku školu

4. novembar 2023. godine

Muzička škola “Petar Krančević” iz Sremske Mitrovice je u toku proleća konkurisala za nabavku opreme i muzičkih instumenata kod Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, koji su prepoznali projekat i izdvojili sredstva u iznosu od 963.982 dinara za njegovu realizaciju.

Na ovaj način učenicima, nastavnicima i svim zaposlenima obezbeđeni su bolji i kvalitetniji uslovi za rad. Iz doznačenih novčanih sredstava kupljeni su instrumenti visokog kvaliteta: električni klavir, alt saksofon, flauta, truba i kontrabas, zatim oprema za nastavu fizičkog vaspitanja, dva laptopa, veliki televizor za nastavu solfeđa i audio oprema.

-Ova podrška će nam omogućiti da nastavimo s našim radom i ostvarimo svoje ciljeve na sva tri obrazovna nivoa (predškolski, osnovnoškolski i srednjoškolski). Zahvalni smo Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice na njihovom entuzijazmu, podršci za rad naše škole i ulaganju u razvoj talenata naših učenika – poručili su ovim povodom iz uprave škole.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: