• subota, 9. decembar 2023.
Najava isključenja struje za 18. i 19. novembar
Servis
0 Komentara

Najava isključenja struje za 18. i 19. novembar

16. novembar 2023. godine

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije obaveštava javnost da će zbog neophodnih radova na dalekovodu 110 kV od TS Šid do Čvora Martinci, napajanje ka TS Šid sa strane 110 kVbiti prekinuto u sledećim terminima:

-Subota, 18. 11. 2023. godine od 06.00 do 18.00 časova
-Nedelja, 19. 11. 2023. godine od 07.00 do 15.00 časova

Ovo isključenje je potrebno radi trajnog saniranja posledica havarije od 23. septembra 2023. godine. Podsetimo, tada je došlo do trajnog ispada ovog dalekovoda usled jakog nevremena i pada čak tri dalekovodna stuba.

Brzom intervencijom i angažovanjem dalekovodnih ekipa iz cele zemlje tada je u rekordnom roku uspostavljeno snabdevanje Šida i okoline električnom energijom preko 110 kVprenosne mreže. To je postignuto postavljanjem privremenih, tzv. havarijskih stubova. Sada će ovi havarijski stubovi biti zamenjeni standardnim stubovima odgovarajućih karakteristika, u skladu sa izrađenom tehničkom dokumentacijom, čime će posledice havarije biti trajno i u potpunosti otklonjene. Ovim radovima će se povećati pouzdanost i sigurnost napajanja Šida i okoline u predstojećem zimskom periodu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: