• sreda, 29. novembar 2023.
Profesionalci i malci FOTO
Vesti
0 Komentara

Profesionalci i malci FOTO

20. oktobar 2023. godine

U cilju promocije kluba, fudbala, ali i generalno sporta kao zdravog stila života, mitrovački Radnički održao je javni trening u Martincima. Domaćini provoligašu bili su petlići seoskog Fudbalskog kluba Borac 1925, dok su ih sa tribina pomno pratili đaci uzrasta od 1. do 4. razreda Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj“.

Deca su sa oduševljenjem ispratila svaki pokret fudbalera i trening je prošao u sjajnoj atmosferi, delili su se osmesi, autogrami, demonstriralo umeće sa loptom.

-Naši polaznici škole fudbala danas su zaista uživali. Imali su priliku da se druže sa profesionalcima, da vide kako oni treniraju i šta ih to čeka ukoliko se ozbiljno posvete najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Zahvaljujem se Radničkom na dolasku u Martince i očekujem da se naša saradnja nastavi i u narednom periodu – kratko je rekao Zoran Erić, član uprave FК Borac 1925.

Dragan Despotović, sportski direktor Radničkog istakao je da je jedan od prioriteta kluba na čijem je čelu da omasovi fudbal na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, da privuče što veći broj dece na travnati teren, a sve u cilju zdravijeg psiho-fizičkog razvoja najmlađih.

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: