• petak, 22. septembar 2023.
Akcija nasipanja atarskih puteva
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Akcija nasipanja atarskih puteva

12. septembar 2023. godine

Tokom proteklog vikenda vinari i meštani Banoštora uspešno su sproveli akciju nasipanja atarskih puteva, a Opština Beočin je za ove potrebe obezbedila neophodan materijal kako bi se poboljšali prilazi vinogradima i kako bi berba u ovom periodu bila efikasnija i brža.

U saradnji sa kompanijom „Lafarž“ i „Karin komerc AD“, za nasipanje atarskih puteva obezbeđeno je tri kamiona kamena koji su isporučeni u Banoštor.

-Pored redovnih uređenja atarskih puteva koji su u ovogodišnjem planu realizacije Opštine Beočin, podržavamo svaku inicijativu i predlog naših poljoprivrednika da pomognemo i obezbedimo materijal za uređenje i održavanje što više ovakvih područja – poručuju nadležni iz beočinske opštine.

foto: Opština Beočin

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: