• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Кompanija „Кemoimpeks“ otvorila pogon u Inđiji
Inđija
0 Komentara

Кompanija „Кemoimpeks“ otvorila pogon u Inđiji

29. septembar 2023. godine

Više od tri decenije prisutna na na tržištu automobilske industrije, kompanija „Кemoimpeks“ otvorila je svoj pogon u Inđiji. U industrijskoj zoni prostire se objekat na površini od 22 hiljade kvadratnih metara, moderan i namenski građen za potrebe industrije automobila.
Saradnike, predstavnike lokalne samouprave, poslovne partnere i sve zaposlene pozdravio je generalni direktor Milan Кomazec, koji je istakao da je Opština Inđija veoma atraktivan partner u realizaciji ovog projekta, koji je najveća investicija kompanije u poslednjoj deceniji.
-Mi smo imali san i mi smo imali cilj, koji smo ostvarili, uloženo je mnogo truda i energije, a najponosniji smo na razumevanje svih zaposlenih, istakao je Кomazec, naglasivši da će kompanija pratiti sve novine u oblasti auto industrije.
Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak ponovio je da inđijska opština beleži 17 investicija, da će u blizini „Кemoimpeksa“ uskoro biti izgrađena kompanija sa 5000 zaposlenih.
-Inđija je uvek bila na dobroj lokaciji, ali od 2012. do 2016. ona nije imala nijednu investiciju, sada ima 17 novih, što govori o ozbiljnosti aktuelne vlasti u ovoj opštini, zaključio je Gak, zadovoljan što će se i od ove investicije sliti novac u budžet svih građana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: