• nedelja, 16. jun 2024.
U septembru 3. Foto safari u opštini Pećinci
Vesti
0 Komentara

U septembru 3. Foto safari u opštini Pećinci

4. avgust 2023. godine

Foto klub „Šimanovci“ zajedno sa Foto klubom „Beograd“, u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Pećinci, Savetom mesne zajednice Šimanovci i Udruženjem žena “Šimanovčanke”, a pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci organizuje 3. Foto safari “Šimanovci 2023” u nedelju, 3. septembra.

Kako je rekao Slobodan Čavić, predsednik Foto kluba Šimanovci, okupljanje učesnika planirano je za rane jutarnje sate ispred Zavičajne kuće u Šimanovcima, uz posluženje koje će pripremiti Šimanovčanke, nakon čega sledi zajedničko fotografisanje i polazak za Pećince i poseta Muzeju hleba.

-Fotografisanje i rad sa modelima planiran je u dvorištu Etno kuće Putnik u Kupinovu, koje je uvek veoma inspirativno za sve umetnike. Nakon toga vraćamo se u Šimanovce, gde ćemo obići Sremački etno kutak, da bi zatim prisustvovali otvaranju izložbe Branislava Brkića u Galeriji “Rustika” u Zavičajnoj kući. Ručak za sve učesnike planiran je u Lovačkom domu u Šimanovcima – rekao je Čavić.

On dodaje da kotizacija iznosi 500 dinara, a da se prijave vrše putem mejla beograd75foto@gmail.com.

Ukoliko bude izmena programa, svi učesnici će biti blagovremeno obavešteni.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: