• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Svečano otvoren novi deo STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Zabava | Ekonomija | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Svečano otvoren novi deo STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici

25. avgust 2023. godine

Ritejl park STOP SHOP u Sremskoj Mitrovici proširen je novim prodavnicama i brendovima, a početak rada obeležen je sinoć koncertom Tropiko benda, zabavom za najmlađe i brojnim popustima.

Svečano otvaranje proširenog ritejl parka okupilo je predstavnike lokalne samouprave, investitore, izvođače radova i brojne posetioce.

Kako je rekla gradonačelnica Svetlana Milovanović ovo je značajan korak za grad i njegove stanovnike.

-Ritejl park nije se samo pretvorio u šoping destinaciju, već i mesto okupljanja i druženja za porodice i zajednicu. Kada gledamo širu sliku vidimo i privredni razvoj Sremske Mitovice, jer da nije bilo razvitka privrede i trgovine, verovatno ne bi došlo ni do ovoga. Na taj način podigli smo kupovnu moć naših sugrađana, što mi je posebno drago, a ovo nam je došlo kao dodatni benefit. Drago mi je što smo od 2019. godine deo ove lepe, srećne porodice, želim im puno uspeha u radu, nadam se da ćemo imati još prilike da se družimo, a mi sigurno ne možemo zaboraviti tu godinu i kako je ovaj prostor bio potpuno devastiran, kada je počeo da se gradi ritejl park, jedini u Mitrovici, koliko je to puno značilo našim Mitrovčanima. Postalo je omiljeno mesto gde se okupljaju naši sugrađani sa svojim porodicama, ali i stanovnici celog Srema. Ovo što danas vidimo ovde, puno ljudi i raspoloženje koje vlada nam mnogo znači. Hvala investitorima što su u lokalnoj samoupravi videli saradnike, u koje treba ulagati kao Grad jer je Sremska Mitovica poznata kao Grad koji krupnim koracima grabi napred – istakla je gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Ukupna prodajna površina STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici dostigla je 9.300 kvadrata zbog velikog interesovanja građana, ali i zakupaca, za ovaj ritejl park.

– U želji da izrazimo zahvalnost građanima Sremske Mitrovice i okoline, pripremili smo bogat zabavan program na dan otvaranja za sve generacije. Osim unapređenog iskustva kupovine koje će doneti novi brendovi, stanovnicima ovog divnog grada smo želeli da ponudimo i dodatna savremena rešenja koja imaju za cilj smanjenje uticaja na životnu sredinu. Imajući u vidu našu lidersku poziciju na polju zelene gradnje i održivih standarda, zadovoljstvo nam je što nastavljamo niz zelenih trendova u Sremskoj Mitrovici i što imamo priliku da opravdamo poverenje naših posetilaca. Još 2019. ugradili smo sistem za prikupljanje kišnice, koristimo je za navodnjavanje i za javni toalet. Imamo i pametne klupe, a novina je „urban forest” – urbana šuma koju smo zasadili iza objekata u jednom delu njihove ograde, čime ćemo očuvati biodiverzitet. U planu nam je gradnja solarne elektrane, odnosno ugradnja solarnih panela na objekte parka u Sremskoj Mitrovici – izjavila je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru CPI Property Grupe i dodala da je ovo jedini objekat u njihovom portfoliu koji je sertifikovan u toj oblasti i ima ocenu pet – ekselent.

Dobru zabavu prilikom otvaranja priredio je i Inspektor Blaža koji je bio domaćin događaja. Tokom otvaranja proširenog dela, svi posetioci su imali priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama.

Novi zakupci članovi STOP SHOP porodice u Sremskoj Mitrovici su Pepco, Kengur, Maxi, JYSK, i Tehnomedia. Posetioci su mogli da uživaju u omiljenom šoping iskustvu, popustima i zabavnom sadržaju u svim objektima parka.

Tokom vikenda slede program:

PETAK, 25. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

16.00h – 19.00h – kreativne radionice za decu

17.00h – 19.00h – Klovnovi, animacije za decu, druženja sa posetiocima

SUBOTA, 26. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

12.00h – 13.00h – Dečija predstava

13.00h – 15.00h – Klovnovi, animacije za decu, druženja sa posetiocima

NEDELJA, 27. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: