• četvrtak, 21. septembar 2023.
Autosedišta za bezbednost dece u saobraćaju
Inđija
0 Komentara

Autosedišta za bezbednost dece u saobraćaju

2. avgust 2023. godine

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Inđija organizovao je stručno predavanje na temu bezbednost dece u automobilima, namenjeno roditeljima najmlađih Inđinčana, a potom i dodelu autosedišta za decu rođenu krajem prošle i u prvoj polovini ove godine.
-Zaštiti decu u saobraćaju naš je osnovni zadatak, težimo da edukujemo roditelje i da im pomognemo da bezbednost svoje dece u automobilima podignu na maksimum, rekao je Dragan Ibročić, načelnik Odeljenja za privredu i investicije Opštine Inđija.
Sredstvima ostvarenim prilikom saobraćajnih prekršaja obezbeđeno je ukupno 450, od čega je u ovoj fazi podeljeno 250 sedišta za decu, a nova akcija biće organizovana u drugoj polovini ove godine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: