• utorak, 3. oktobar 2023.
Delegacija Opštine Inđija u Černomorecu
Inđija
0 Komentara

Delegacija Opštine Inđija u Černomorecu

12. jul 2023. godine

Predstavnici inđijske opštine boravili su u četvorodnevnoj poseti bugarskom gradu Černomorecu, gde su, sa gradonačelnikom Rosenom Despovim, razgovarali o širenju saradnje dva grada na privrednom nivou. Posebno važno za Inđinčane bilo je pitanje organizacije javnog prevoza u Bugarsu, čija iskustva bi Opština Inđija mogla da primeni u praksi.
„Saradnja u oblasti kulture, uspostavljena prijateljstvom između dva kulturno – umetnička društva, biće proširena partnerstvom srpskog i bugarskog grada u oblasti privrede, kaže Živan Živanović“, pomoćnik predsednika Opštine Inđija.
Inđinčani su Černomorecu predstavili svoje privredne potencijale, sa domaćinima napravili prve korake u razmeni iskustava i širenju mogućnosti za dalji ravoj, i dogovorili susret privrednika srpskih i bugarskih, koji bi trebalo da bude upriličen u narednom periodu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: