• ponedeljak, 22. jul 2024.
Gradonačelnica ugostila đake generacije osnovnih i srednjih škola
Hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Gradonačelnica ugostila đake generacije osnovnih i srednjih škola

30. jun 2023. godine

Gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović je sa svojim saradnicima ugostila u Gradskoj kući đake generacije osnovnih i srednjih škola.

Ovo je bila prilika, da kroz druženje i razgovor, đaci podele iskustva o dosadašnjem školovanju i iznesu mišljenja o svojim školama i svom gradu. Srednjoškolci, budući studenti, koji se uveliko spremaju za novu etapu svog života, bili su svojevrsni ambasadori srednjih škola koje su završili, čije posebnosti su približili budućim srednjoškolcima.

Mladi sugrađani, koji su do sada u svoje biografije uneli brojne uspehe sa raznih takmičenja, dobili su korisne savete od predstavnika lokalne samouprave koji su im, pored nagrade i priznanja koje su dobili kao đaci generacije, uručili i simboličan poklon – globus sa porukom: „Mi verujemo u tebe i znamo da je ceo svet tvoj. Znaj da je ova mala tačka tvoj veliki dom“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: