• Tuesday, 6. June 2023.
U ponedeljak puštanje u rad novog bunara u Krčedinu
Inđija
0 Komentara

U ponedeljak puštanje u rad novog bunara u Krčedinu

26. May 2023. godineIzgradnja bunara B5 u Кrčedinu završena je polovinom marta, međutim, procedura ishodovanja pozitivnog rezultata za kvalitet vode zahtevala je dodatno vreme. Pozitivan odgovor dobijen je pre nekoliko dana i bunar može u ponedeljak da bude pušten u rad, kaže direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ u Inđiji, Dragoljub Trifunović:
-Građevinsko-mašinski radovi završeni su pre mesec ipo dana, međutim, prve analize vode nisu bile pozitivne, pa smo morali da sačekamo neko vreme, objašnjava Trifunović.
Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak je najavio puštanje bunara u rad i istakao napore vodovodnog preduzeća da se taj posao završi u najkraćem roku:
-Ne može sve da se predvidi, dodatnih 21 dan smo čekali, rekao je Gak, smatrajući da meštani Кrčedina sada mogu bezbrižnije da čekaju leto kada je reč o vodosnabdevanju.
Кrčedinski vodovodni sistem je autonoman u odnosu na ostala naseljena mesta i izgradnjom ovog bunara dodatno će biti stabilizovano vodosnabdevanje potrošača u ovoj inđijskoj mesnoj zajednici.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.
%d bloggers like this: