• četvrtak, 18. jul 2024.
Promotivni dan “Soko kampa”
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Promotivni dan “Soko kampa”

18. maj 2023. godine

Prvi dečiji kamp u Sremskoj Mitrovici ima za cilj povećanje motivacije i interesovanja za prirodu kod dece i mladih

Promotivni dan “Soko kampa” u Sremskoj Mitrovici biće održan u subotu, 20. maja od 10:00 časova na Maloj plaži u naselju “29. novembar”. “Soko kamp” je prvi dečiji kamp u Sremskoj Mitrovici, koji za cilj ima povećanje motivacije i interesovanja za prirodu kod dece i mladih kao i smanjenje upotrebe digitalnih uređaja.

U pitanju je projekat udruženja građana “Mitrovački Soko” koji je pokrenut na inicijativu nekolicine mladih Mitrovčana, koji su vođeni iskustvom i željom za pozitivan razvoj i rast dece. Tokom ovog događaja roditelji i deca imaće priliku da se upoznaju sa atmosferom i aktivnostima kampa. Takođe, roditelji će imati priliku da se upoznaju i pričaju sa voditeljima kampa i dobiju odgovore na sva pitanja.

Učešće na promo danu je besplatno.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: