• utorak, 23. april 2024.
Pažljivo vozite, povećan intenzitet saobraćaja
Društvo | Vesti
0 Komentara

Pažljivo vozite, povećan intenzitet saobraćaja

2. maj 2023. godine

JP „Putevi Srbije” obaveštava javnost da se zbog završetka praznika tokom današnjeg dana 02.05.2023.g., očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.
Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Pratite nas na internet prezentaciji, mobilnoj aplikaciji, YouTube kanalu i na društvenim mrežama Twiter, Instagram i Facebook!
Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije” na linku: httwwps://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima

Putevi Srbije

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: