• subota, 20. april 2024.
Novo priznanje za Turističku organizaciju Opštine Inđija
Društvo | Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Novo priznanje za Turističku organizaciju Opštine Inđija

5. april 2023. godine

Turistička organizacija Opštine Inđija dobila je nagradu „Diplomacy & Commerce awards 2023” za unapređenje bilateralne saradnje – za partnerstvo sa Turskom na projektu „Srpska Кapadokija“. Na svečanoj ceremoniji u Narodnom muzeju Srbije, direktoru Milanu Bogojeviću, uručeno je priznanje magazina “Diplomacy & Commerce” i medijske kuće Color Press Group.

Nagrade su dodeljene u 15 kategorija, a Turistička organizacija Opštine Inđija nagrađena je za unapređenje bilateralne saradnje – za partnerstvo sa Turskom na projektu „Srpska Кapadokija“. Posetiocima će od juna biti na raspolaganju pet malih balona, koji će moći da prime četvoro ljudi, kao i dva velika, kapaciteta 20 mesta. Cena leta po osobi biće 6 000 dinara. Baloni će leteti do 70 metara u vis, a turistima će biti omogućeno panoramsko razgledanje Кrčedinske ade.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: