• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Za vikend završetak kupališne sezone na bazenu Borkovac
Vesti | Ruma
0 Komentara

Za vikend završetak kupališne sezone na bazenu Borkovac

29. avgust 2018. godine

Ruma- U nedelju 2.septembra završava se četvrta kupališna sezona na bazenu Borkovac u Rumi. Zadovoljni su bili i kupači ali i oni koji su vodili rad jednog od najlepših kupališta u Sremu. Ovaj objekat, koji je dat na upravljanje Ustanovi sportski centar Ruma, samo od prodatih ulaznica prihodovao je tokom upravo završene sezone 5,3 miliona dinara. Fiksni zakupi za kafić, prostor za prodaju hrane i sladoleda iznose ukupno 1,273 miliona dinara, dok je na ime izdavanja reklamnog prostora prihodovano 175.000 dinara. Očekivani rashodi su na nivou od 5,8 miliona dinara, s tim što se još očekuju avgustovski računi za struju i vodu.
-Pokazali smo da bazen i u ovoj sezoni gde je tokom prvih mesec dana bilo 70 odsto kišnih dana, napravio dobar prihod, iz poslovanja su pokriveni troškovi poslovanja, nije bilo potrebe da se troškovi pokrivaju dodatnim sredstvima iz budžeta, čak su i očišćeni neki dugovi sportskog centra iz ranijih perioda. To je dokaz da se uz dobru organizaciju može doći do dobrih rezultata i da svi budu zadovoljni. Građani su zadovoljni, bazen funkcioniše, sve obaveze su izmirene, rekao je Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: