• sreda, 6. decembar 2023.
47 medalja za karatiste “Sirmiuma”
Sport
0 Komentara

47 medalja za karatiste “Sirmiuma”

4. april 2023. godine

Ukupno 47 medalja osvojili su karatisti sremskomitrovačkog KK “Sirmium” u nedelju, 2. aprila u Beočinu, na 25. Prvenstvu Vojvodine i Kupu prijateljstva za sve uzrasne kategorije u katama i borbama. Domaćin ovog takmičenja je bio KK “Cement” iz Beočina, a organizatori su bili KK “Yu karate do” i  KK “Budo” iz Novog Sada.

Na takmičenju je učestvovalo 16 klubova i 206 takmičara od kojih 32 takmičara iz “Sirmiuma”. Mitrovčani su svojim znanjem i umećem došli do 27 zlatnih, 8 srebrnih i 12 bronzanih medalja i sa takvim rezultatima su doveli svoj klub na prvo mesto u generalnom plasmanu osvojivši 167 bodova, drugoplasirani je bio “Yu karate do” sa osvojenih 100 bodova, a trećeplasirani “Budo” sa 66 bodova.

Kao najbolji takmičar i takmičarka u svim  kategorijama proglašeni su: Nemanja Žunić sa 5 zlatnih i 1 srebrnom medaljom i Andrea Aničić sa 6 zlatnih medalja, oboje iz KK “Sirmium”.

Zlatnu medalju u pojedinačnoj kategoriji osvojili su: Anja Erak, Mihajlo Kovač, Vladimir Birovljev, Luka Petrović, Isidora Dragojlović, Nina Erak, Tamara Ivković, Mateja Nikolić, Bojana Sretenović, Jovan Vojnović, Vuk Petrović, Mladen Marković, Nemanja Žunić, Andrea Aničić i Ognjen Perendija.

Srebrnu medalju su osvojili: Mila Stanić, Teodora Vidović, Lena Tešić, Anđela Parović i Anđela Kunić.

Bronzanu medalju su osvojili: Luka Miščević, Vuk Vojnović, Kosta Petković, Mina Kozeljac, Milica Korizma, Branka Karaga, Jasmina Lipić, Teodora Popović, Maša Krivošija, Đurđina Ilić, Lazar Korizma i Luka Tanasić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: