• sreda, 24. april 2024.
Pijan, drogiran i bez dozvole vozio mercedes sa lažnim tablicama
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Pijan, drogiran i bez dozvole vozio mercedes sa lažnim tablicama

26. oktobar 2022. godine

Pripadnici saobraćajne policije u Rumi, prilikom kontrole saobraćaja, zaustavili su dvadesetsedmogodišnjeg vozača koji je upravljao „mercedesom“ bez vozačke dozvole, sa 2,41 promil alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina i amfetamina.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova u kom roku je, uz prekršajne prijave, priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio sa 240 časova rada u javnom interesu i novčanom kaznom u iznosu od 140.000 dinara.

Proverom je utvrđeno da se na „mercedesu“ nalaze lažne registarske tablice, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: