• utorak, 28. novembar 2023.
Gluma za decu i mlade u pećinačkom Кulturnom centru: Upis novih polaznika
Društvo | Zabava | Kultura | Pećinci
0 Komentara

Gluma za decu i mlade u pećinačkom Кulturnom centru: Upis novih polaznika

6. septembar 2022. godine

Кulturni centar Pećinci i ove školske godine omogućio je za decu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta sa teritorije pećinačke opštine priliku da steknu osnovna znanja iz oblasti glume. Upis novih polaznika u Dramsku sekciju КC vršiće se svake nedelje počevši od 11. septembra od 12.00 časova, a sekcija će se održavati nedeljom od 12.00 do 15.00 časova na sceni pećinačkog Кulturnog centra.

Po rečima rukovodioca sekcije Slobodana Stankovića iz Pećinaca, pored osnova glume, deca će biti u prilici da nauče ili usavrše tehnike glasa, dikciju, scenski pokret i scenske igre, što će sve, kako je rekao, prikazati na kraju školske godine kada će dobiti i diplome za uspešno savladane časove glume.

– Pohađanje sekcije je potpuno besplatno zahvaljujući podršci pećinačke lokalne samouprave. Polaznicima je omogućeno da budu deo kreativnog procesa u stvaranju pozorišne predstave, kao i da javno nastupaju na raznim takmičenjima i manifestacijama – rekao je Stanković.

Za dodatne informacije kontaktirati rukovodioca sekcije putem broja telefona: 062/177-68-31.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: