• subota, 13. april 2024.
Atletičarima “Srema” šest medalja na “Prolećnom mitingu prijateljstva”
Sport
0 Komentara

Atletičarima “Srema” šest medalja na “Prolećnom mitingu prijateljstva”

19. april 2022. godine

U subotu, 16. aprila u Sremskoj Mitrovici u organizaciji AK “Srem” održan је “Prolećni miting prijateljstva” za atletske škole i mlađe pionire. Na takmičenju je čestvovalo oko 600 dece iz 30 klubova iz Srbije.

Konkurencija je bila izuzetna, a atletičari AK “Srem” su osvojili 6 medalja – jednu zlatnu, tri srebrne i dve bronzane.

Zlato u skoku u dalj iz zone sa novim ličnim rekordom 4,92m osvojila je Katarina Škorić u konkurenciji mlađih pionirki.  U trci na 200m ona je takođe osvojila medalju, ovog puta srebrnu, sa 28,70s.

Anđela Mišić je u konkurenciji devojčica 2011. godište takođe uzela dve medalje, srebro u skoku u dalj sa 4,12m i bronzu u odličnoj trci na 200m sa 34,40s.

Bojić Danilo je bio drugi u discipline skok u vis a Vojin Komnenović je u disciplini bacanje vorteksa osvojio bronzu sa prebačenih 33,04m u konkurenciji dečaka 2012. godišta.

Među prvih 10, što na ovom masovnom takmičenju predstavlja solidan plasman, plasiralo se još mladih” Sremaca”. Dejan Radovanović je bio četvri u skoku u dalj i šesti na 200m. U disciplini bacanje vorteksa
Julija Filipović je bila peta, Suvić Nikola takođe peti, Borislav Bežanović šesti a Petar Vukmir sedmi.

Mladi Aleksa Komarica je u godištu 2015. gde je bilo više od 50 učesniak bio odličan šesti na 60m i osmi na 200m. Perić Sara u istom godištu kod devojčica sa istim brojem protivnica dva sedma mesta na
60m i 200m. Solidne su bile i Naglić Rina i Nevena Božić.

Sve u svemu i ovaj miting je protekao  u dobroj organizaciji sa velikim brojem učesnika i očuvanom reputacijom kao mesto gde se otkrivaju budući šampioni.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: