• subota, 20. april 2024.
Održan Vinski park
Vesti
0 Komentara

Održan Vinski park

22. avgust 2021. godine

Sremska Mitrovica – U Gradskom parku u Sremskoj Mitrovici sinoć je održan četvrti po redu Vinski park – festival vina i hrane na kome je veliki broj posetilaca imao priliku da degustira više od 500 vrhunskih vina iz oko 75 vinarija. Ove godine zemlja gost Vinskog parka bile su Sjedinjene Američke Države, a posetioci su mogli da uživaju i u ukusnim suhomesnatim proizvodima, sirevima i raznim namazima naših malih proizvođača na gastro delu manifestacije.

Festival su svečano otvorili Baron Lobsein zamenik ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji i Branislav Nedimović potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: