• petak, 19. jul 2024.
Novo dečje igralište za mališane iz Ogara
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Novo dečje igralište za mališane iz Ogara

7. jul 2021. godine

Deca iz Ogara dobila su još jedan sadržaj kojim će moći da ispune dane raspusta. Novo dečje igralište postavljeno je ovih dana u centru naselja, u dvorištu iza zgrade Mesne zajednice, a kako nam je rekao predsednik Saveta MZ Ogar Milan Aleksić, izgradnju igrališta je finansirala Opština Pećinci.

„Zahvaljujući podršci pećinačke lokalne samouprave, koja je i ovoga puta pokazala razumevanje za potrebe dece iz Ogara. Mališani su dobili igralište u samom centru naselja, čime smo upotpunili uređenje parka koji će biti odlično mesto za okupljanje i odmor kako odraslih, tako i dece u našem naselju. Iako se nalazi u samom centru, igralište je bezbedno za mališane, jer je izgrađeno u dvorištu i odvojeno od glavnih saobraćajnih tokova kroz naselje“ – rekao je Aleksić.

On je dodao da je ovih dana, takođe zahvaljujući Opštini Pećinci, u Ogaru nasut deo neasfaltiranog puta u Novoj ulici. Ovaj put je posebno značajan u vreme žetve kada se, objašnjava Aleksić, pojačava frekvencija saobraćaja oko mlina, a nasipanjem ove deonice puta omogućava se kružno odvijanje saobraćaja kroz naselje. Na taj način saobraćaj će se odvijati jednostavnije, brže i bezbednije.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: