• subota, 20. april 2024.
Invalidska kolica stigla u prave ruke
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Invalidska kolica stigla u prave ruke

14. april 2021. godine

DSCF0035Mitrovčanin Zoran Erdeg, koji se već 30 godina bori sa tumorom kostiju, preživeo je preko 17 operacija, ostao bez noge, zuba i jednog oka, danas je dobio potpuno nova električna invalidska kolica.

Prepoznavši njegov problem mitrovačka lokalna samouprava pronašla je donatora, pa je kompanija “Lider pro” iz Sremkse Mitrovice, na čelu sa Slavkom Popovićem, čiji identitet je otkrio Zoran, iako je želeo da bude anoniman, nabavila pomenuta kolica vredna 250 hiljada dinara.

Zorana, koji nije krio oduševljenje, su tom prilikom danas obišli njegov donator i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović i načelnikom Gradske uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine Draženom Riđošićem, koji su mu uručili i paket proizvoda za jačanje imuniteta, obećavši da će Grad i dalje nastaviti da radi na pomoći najugroženijima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: