• nedelja, 14. april 2024.
Počelo glasanje za učesnike “Srbija u ritmu Evrope”
Vesti | Šid
0 Komentara

Počelo glasanje za učesnike “Srbija u ritmu Evrope”

7. jul 2020. godine

Šid – Od juče su otvorene linije za glasanje za učesnike takmičenja “Srbija u ritmu Evrope”. Glasanje će trajati dva meseca, odnosno sve do kraja nastupa u televizijskom programu na Prvoj srpskoj televiziji 6. septembra.

Opštinu Šid predstavljaju Nikola Kitić, Andrea Brčkalović, Jovana Miljković i Teodora Medić. Oni će 6. septembra na takmičenju, koje se ove godine održava u Vranju, nastupiti pod rednim brojem 3, sa pesmom “Soldi” italijanskog kantautora Alesandra Mamuda koji je sa ovom pesmom pobedio na prestižnom italijanskom muzičkom takmičenju Sanremo 2019.

Za Nikolu, Andreu, Jovanu i Teodoru možete glasati sve do 6. septembra slanjem poruke sa sadržajem PESMA 03 na broj 1557. Sa jednog broja možete poslati neograničeni broj poruka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: