• ponedeljak, 4. decembar 2023.
Prali kola za narodne kuhinje na KiM
Vesti | Ruma
0 Komentara

Prali kola za narodne kuhinje na KiM

23. jul 2019. godine

Grabovci-Mladi članovi Fudbalskog kluba “Graničar” Grabovci na neobičan način su prikupljali sredstva za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji. Omladinci iz ovog sela, zajedno sa svojim ternerom Nikolom Novakovićem su se okupili i za dobropvoljan prilog prali automobile, bicikle i motocikle meštanima Grabovaca za simboličan novčani iznos i tako prikupili 18.750 dinara. Ta sredstva su odmah prosleđena na račun Eparhije Raško-prizrenske, odakle će biti usmerena za rad narodnih kuhinja.

-Blagoslovom Episkopa Raško-prizrenskog Vladike Teodosija i Episkopa Sremskog Vladike Vasilija smo organizovali ovu akciju. Bilo je to zabavno, igranje i prskanje za naše mlade iz sela, ali i korisno druženje tokom kog smo prikupili određena sredstva. Svako je dao koliko može, a naši meštani su se rado odazvali našoj akciji. To nije prvi put da nešto zajednički radimo, čestu uređujemo centar sela, sređujemo naše prostorije, a uskoro krećemo i u akciju poribljavanja našeg kanala. Tako da ova akcija nije neupbičajena za naše mlade fudbalere i nadamo se da ćemo i u budućnosti na isti ovakav način moći da se angažujemo ,rekao je Nikola Novaković, tener kadeta u FK “Graničar” Grabovci.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: