• subota, 20. april 2024.
Korpa sremskih tradicionalnih proizvoda kao – poklon
Društvo | Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Korpa sremskih tradicionalnih proizvoda kao – poklon

30. jul 2019. godine

Sremska Mitrovica -Završna konferencija u okviru projekta “Korpa sremskih tradicionalnih proizvoda” održana je danas u Sremskoj Mitrovici. Ovaj projekat je realizovao Ruralni centar “Sova” , u okviru šireg programa „Podrška razvoju proizvodnih kapaciteta u agro-industrijskom sektoru u Srbiji“ koji finansira Ruska Federacija, a sprovodi Program UN za razvoj (UNDP).
Projekat ima za cilj razvoj ruralne ekonomije na teritoriji Grada Sremska Mitrovica kroz podršku i umrežavanje lokalnih proizvođača poljoprivredno prehrambenih i zanatskih proizvoda i subjekata koji se bave seoskim turizmom. Pored edukativnog dela u ovoj oblasti, projektom je predviđeno formiranje korpe lokalnih proizvoda koja će se moći nabaviti kao korporativni i diplomatski poklon.Podršku ovom projektu dali su grad, Agencija za ruralni razvoj, Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga, Turistička organizacija grada i drugi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: