• petak, 19. jul 2024.
Zbog krađe bakra uništavao trafo-stanice i prekidao dovod struje
Crna hronika
0 Komentara

Zbog krađe bakra uništavao trafo-stanice i prekidao dovod struje

20. septembar 2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su Đ.I. (25), zbog postojanja osnova sumnje da je od avgusta ove godine, izvršio pet teških krađa na štetu Elektrodistribucije, na području Stare Pazove i u Batajnici.

Kako je saopštila policija, on se tereti da je noću dolazio do trafo-stanica koje su se nalazile na izolovanim mestima, prekidao dovod struje, obarao ih sa stubova i demontirao a zatim vadio bakarne delove i prodavao otpadu sekundarnih sirovina u Beogradu.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

U izvršenju tri teške krađe, Đ.I. su, kako se sumnja, pomogla dva muškarca, protiv kojih je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: