• nedelja, 19. maj 2024.
Osam ilegalaca na Batrovcima
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Osam ilegalaca na Batrovcima

4. oktobar 2016. godine

Batrovci – Carinici su 4. oktobra na graničnom prelazu Batrovci u saradnji sa graničnom policijom sprečili pokušaj osam ilegalnih migranata da sakriveni među robom u kamionima uđu na teritoriju EU, saopštila je Uprava carina.

Migranti na BatrovcimaNajpre je jutros oko 9 časova u tovarnom prostoru kamiona turskih registarskih oznaka pronađeno šest sakrivenih muškaraca. Kamion je bio na putu ka Nemačkoj, natovaren autodelovima.

Ispostavilo se da se radi o pet Avganistanaca i jednom državljaninu Irana. Oni su prosekli ceradu na kamionskoj prikolici i sakrili se među robom, nadajući se da će na taj način uspeti da ilegalno pređu preko granice.

Još dvojica muškaraca iz Avganistana pronađeni su oko 14 časova u prikolici bugarskog kamiona, koji je bio natovaren ambalažnim papirom na putu ka Švajcarskoj. Oni su na sličan način pokušali da kao „slepi putnici“ izađu iz Srbije, navodi se u saopštenju Upave carina.

U oba slučaja je dalju nadležnost nad ilegalnim migrantima preuzela policija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: