• četvrtak, 28. mart 2024.
Pećinački parlament usvojio strateška dokumenta
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Pećinački parlament usvojio strateška dokumenta

22. novembar 2014. godine

Pećinci – Usvajanjem Odluke o izradi Plana generalne regulacije naselja Obrež, kao i Plana detaljne regulacije servisne saobraćajnice Šimanovci-Pećinci, te Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu ovog Plana, stovreni su uslovi da se jasno i planski definišu precizna pravila buduće gradnje na ovom području, smeštenom na samom obodu Specijalnog rezervata prirode Obedska bara, što će omogućiti ubrzani razvoj turizma.

Što se tiče servisne saobraćajnice Šimanovci-Pećinci ona je od strateškog značaja za dalji razvoj privrede, tim pre što se njenom izgradnjom teretni saobraćaj izmešta van Šimanovaca i Prhova, čime Pećinci dobijaju istočnu obilaznicu oko naselja, rekao je predsednik pećinačkog parlamenta Sava Čojčić, nakon što su odbornici na četvrtoj po redu skupštini usvojili ove strateške dokumente.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: