• nedelja, 16. jun 2024.
Obnovljivi izvori energije
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Obnovljivi izvori energije

22. mart 2013. godine

Inđija-Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora i izgradnja energetskih postrojenja u Srbiji bile su teme na zajedničkoj sednici Odbora za zaštitu životne sredine i Odbora za energetsku efikasnost Stalne konferencije gradova i opština koja je održana prošle nedelje u Inđiji.Na sastanku koji je održan u novoj skupštinskoj Sali prisustvovalo je 60 članova oba odbora.

-Podsetiću vas da smo dužni po „Kjoto protokolu“ da u narednom periodu dođemo do 27 posto obnovljive energije,a u Inđiju smo došli ne slučajno,već zato što se ovde nalazi firma „Energozelena“ koja je iz programa Evropske Unije dobila sredstva za preradu energenata koji kasnije služi za spalionicu-istakao je na sastanku Radiša Marković predsednik Odbora za zaštitu životne sredine u SKGO.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: