• nedelja, 14. jul 2024.
Sanitetsko vozilo za decu Mongolije
Reportaža | Vesti | Beočin
0 Komentara

Sanitetsko vozilo za decu Mongolije

29. avgust 2011. godine

Team Rockrs sa sanitetskim vozilom

Beočin – Ovih vrelih i sparnih avgustvskih dana, stigla nam je nesvakidašnja elektronska poruka: “Četvorica mladića su na humanitarnom, Mongol reliju, trenutno se voze po Pamiru, u Tadžikistanu. Jedan od njih je iz Beočina, drugi iz Beograda, takođe Beočinac, a ostala dvojica iz Novog Sada i Osijeka. Na reliju voze polovno ambulantno vozilo, koje će pokloniti deci u Ulan Batoru.” Mejl dobijamo od Ivana Bereša starijeg, iz Beočina, čiji je sin član te humane, ali iznad svega hrabre, avanturističke družine, sa kojim povremeno razmenjuje telefonske poruke i putem interneta prati njihovo uzbudljivo putešestvije prema Mongoliji.

Šta je to Mongol Rally i ko su članovi prve grupe sa Balkana koja se pridružila ovoj misiji, nazvala sebe Team Rockrs i krenula na put, naporan i neizvestan, dug 16.000 kilometara?

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: