• utorak, 21. maj 2024.
Sedam medalja za Mitrovčanke na Kupu Vojvodine u karateu
Sport
0 Komentara

Sedam medalja za Mitrovčanke na Kupu Vojvodine u karateu

9. maj 2024. godine

Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore u katama i borbama održan je u Novom Beceju u organizaciji Karate saveza Vojvodine. Karate klub Srem iz Sremske Mitrovice predstavljalo je šest takmicarki koje su u izuzetno jakoj konkurenciji osvojile sedam medalja, tri zlata, jedno srebro i tri bronze.

Zlato su osvojile Anđela Perović, Dunja Likić i kata tim u kategoriji kadetkinje i juniorke. Srebro je osvojila Miona Murić u kategoriji kate kadetkinje. Bronzanu medalju su osvojile u katama Helena Malbašić i Sara Starčević u kategoriji juniorke i seniorke. Na takmičenju je učestvovala i juniorka Žana Đurđević ali ovaj put bez osvojene medalje.

Ovim rezultatom Mitrovčanke su ostvarile plasman za Kup Srbije koji se održava krajem maja meseca u organizacije Karate federacije Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: