• nedelja, 16. jun 2024.
Prvo mesto u generalnom plasmanu za Karate klub Srem
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Prvo mesto u generalnom plasmanu za Karate klub Srem

29. maj 2024. godine

Internacionalni karate turnir Roda Kup i Memorijalni karate turnir “Rajko Jovanović”, turnir A serije, održan je proteklog vikenda u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu na kome je učešće uzelo preko 900 takmičara iz 76 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, a Karate klub Srem iz Sremske Mitrovice sa osvojenih 10 zlanih medalja, 3 srebrne i 4 bronzane bio je najuspešniji u katama.

Karate klub Srem predstavljalo je 15 takmičara predvođeni trenerom Ivom Vinković.

Zlato su osvojili Lena Brnja, Nina Vukas, Uros Trumić, Dunja Likić, Željko Mošić, Dunja Pavlović, Dunja Berežni 2 zlata, kata tim pioniri i kata tim kadetkinje i juniorke. Srebro su osvojili Sara Starčević, Dušan Savić i Maja Perić. Bronzu su osvojili Kosta Mačkić, Anđela Perović, Helena Malbašić i Uros Trumić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: