• nedelja, 19. maj 2024.
MOGN: Mitrovčani uspešni u Banja Luci
Društvo | Sport | Srem bez predrasuda
0 Komentara

MOGN: Mitrovčani uspešni u Banja Luci

18. april 2024. godine

Udruženje gluvih i nagluvih regije Banja Luka nedavno je organizovalo 5. Međunarodni sportski turnir, a učesnici su se takmičili u sledećim disciplinama: futsal, odbojka, šah i pikado. Turnir su posetila sportska udruženja gluvih BIH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Nemačke, Bugarske.

Mitrovčani su izabrali da se nadmeću u pikadu (ženski i muški). U takmičenju u ženskom pikadu učešće su uzele Ivana Jević, Sonja Janošević i Dubravka Pavlović, dok je u muškoj konkurenciji to učinio Aleksandar Janošević. Najuspešniji su bili Ivana Jević koja je osvojila treće mesto i Aleksandar Janošević kome je pripalo prvo mesto.

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: