• utorak, 21. maj 2024.
Do 13. maja 20 hiljada dinara pomoći za pretrpljenu štetu na usevima usled nevremena
Vesti | Poljoprivreda | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Do 13. maja 20 hiljada dinara pomoći za pretrpljenu štetu na usevima usled nevremena

23. april 2024. godine

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica raspisala je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima koji su pretrpeli štetu usled olujnog nevremena 19. jula prošle godine. Javni poziv je otvoren 22. aprila i traje do 13. maja, a visina finansijske pomoći iznosi 20 hiljada dinara.

Uslovi koje je neophodno ispuniti su da je poljoprivrednom proizvođaču utvrđena poljska šteta od strane Radne grupe za procenu štete koja je formirana prošle godine od strane Gradske uprave za poljoprivredu, a drugi uslov je da je na parceli na kojoj je utvrđena šteta poljoprivrednik vlasnik ili u zakupu.

Uz zahtev dostavlja se fotokopija ili očitana lična karta, fotokopija namesnkog računa, fotokopija dokaza o vlasništvu ili ugovor o zakupu. Ukoliko se na Javni poziv javi pravno lice potrebno je da dostavi fotokopiju izvoda od Agencije za privredne registre. Podnosilac zahteva može da podnese samo jedan zahtev po ovom Javnom pozivu. Poljoprivredni proizvođači ne moraju da dostavljaju zapisnik o proceni štete od strane Radne grupe, već će isti Agencija tražiti po službenoj dužnosti od Gradske uprave za poljoprivredu.

Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica ili u prostorijama agencije na adresi Svetog Dimitrija br. 6 u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: