• sreda, 4. oktobar 2023.
U sredu besplatna predstava za najmlađe
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

U sredu besplatna predstava za najmlađe

1. avgust 2023. godine

U sredu, 2. avgusta sa početkom od 20 sati u prostoru Lapidarijuma Muzeja Srema biće odigrana predstava za decu “Zelena čarolija – ekološka bajka”. Predstava će biti izvedena u okviru manifestacije “Pozorišno leto – Tragovi 2023”.

Predstava “Zelena čarolija – ekološka bajka” upoznaje njmlađe sa bajkovitim likovima. Ana i mrav Šumenko su veliki čuvari prirode. Oni se na simpatičan i komičan način bore protiv zločestog junaka, Smećka, koji uživa u prljavštini i nečistoći, i ne želi da se promeni. Sa druge strane, Ana i mrav Šumenko veoma paze na prirodu i čuvaju svet oko sebe. Njima će biti potrebna i pomoć mališana kako bi naveli Smećka da se promeni, da počne da vodi računa o prirodi i da na taj način postane Čistunko.

Tekst za predstavu je napisala Jelena Janković, režiju potpisuje Vladimir Balašćak, a uloge tumače: Nikola Janošević, Jelena Janković i Vladimir Balašćak.

Ulaz na predstavu je slobodan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: